Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Herwijnen 4171 DE

Engelenweide

4171 DE Herwijnen

Omschrijving

In Herwijnen worden 24 woningen ontwikkeld in het project Engelenweide.

WONEN IN ENGELENWEIDE
Engelenweide, het nieuwste stukje Herwijnen, en misschien wel een van de mooiste plekjes. De Engelenweide bestaat uit 24 woningen, waarvan 12 rijwoningen, 6 tweekappers, 5 levensloopbestendige woningen en 1 vrijstaande woning. Herwijnen Oost is...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 249.000,- tot € 525.000,- Gebruiksoppervlakte 95 m² t/m 159 m² Inhoud 512 m³ t/m 569 m³ Perceeloppervlakte 106 m² t/m 397 m² Start Verkoop 17-07-2019 Aantal kavels 24 Vrij 24 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

In Herwijnen worden 24 woningen ontwikkeld in het project Engelenweide.

WONEN IN ENGELENWEIDE
Engelenweide, het nieuwste stukje Herwijnen, en misschien wel een van de mooiste plekjes. De Engelenweide bestaat uit 24 woningen, waarvan 12 rijwoningen, 6 tweekappers, 5 levensloopbestendige woningen en 1 vrijstaande woning. Herwijnen Oost is op dit moment al een prachtige wijk. Met afronden van de Engelenweide zal het geheel er alleen maar mooier op worden.

De mooie en ruime woningen bevinden zich aan een gesloten gedeelte van de wijk en de woningen beschikken over een fijne tuin. De woningen worden afgewerkt met een fraaie badkamer en toilet. Een goede investering voor een fijne toekomst dus.

Aan de Vervoornlaan treft u de tussen- en hoekwoningen aan met een populaire architectuur. De hoekwoningen met garages aan de buitenzijde vallen op door de frisse uitstraling (witte kleurstelling). De tweekappers, levensloopbestendige woningen en de vrijstaande woning hebben een gegarandeerd 'groen' uitzicht. Hierdoor kunt u optimaal genieten van de privacy. Het is mogelijk om met de indeling van de tweekappers te variëren. Een woonkamer of juist een (woon)keuken aan de voorzijde van de woning met een 'groen' uitzicht.

Grote steden binnen handbereik.
Werkt u in de grote stad of komt u daar graag? Ook dan is Herwijnen een prima uitvalsbasis, want u zit binnen afzienbare tijd op de Rijksweg A15, A2 en A27. In de file staan? Niet nodig, want het openbaar vervoernetwerk is prima geregeld!

Gasloos wonen!
De woning wordt geheel gasloos gebouwd en voorzien van een warmtepomp installatie inclusief verticalenbodemwisselaar en PV panelen. De installaties worden gehuurd met een huurprijs van €124,- tot €187,- per maand, via Klimaatgarant en vormen geen onderdeel van de VON prijs (prijspeil 2019). De installatie kan afgekocht worden bij Klimaatgarant voor een afkoopsom van €11.615,- tot €16.849,-. Deze prijs is incl. 5 jaar onderhoud na oplevering.

EPC 0 woning:
De woningen van het project worden opgeleverd met een EPC 0. Dit houdt in dat de woning energieneutraal is en alle gebouwgebonden energie zelf opwekt. Gebouw gebonden energiegebruik is het energiegebruik dat direct afhankelijk is van hoe de woning is gebouwd en welke installaties aanwezig zijn, bijvoorbeeld voor verwarming en ventilatie. De energierekening van deze woningen bestaat enkel uit het gebruiksgebonden energieverbruik, dit is enkel het energieverbruik van apparaten die bewoners zelf meenemen in het gebouw. Bijvoorbeeld wasmachines, koelkast en computers. Kortom, bij normaal energieverbruik bent u gegarandeerd van een lage energierekening!
 
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 249.000,- - € 525.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 95 m² t/m 159 m² Inhoud 512 m³ t/m 569 m³ Perceeloppervlakte 106 m² t/m 397 m² Start Verkoop 17-07-2019 Aantal kavels 24 Vrij 24 Aantal Bouwtypes 5 Woningtypen Woonhuis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.