Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Gorinchem 4205 AA

Waterfront

4205 AA Gorinchem

Omschrijving

Wil jij ook dit uitzicht vanuit Waterfront?!
Een fantastische view over binnenstad, water en groen.

Modern wonen in een gelijkvloers appartement op centrale locatie in Gorinchem!


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen om extra documentatie op te vragen.

Het voormalig kantoorgebouw aan de Stationsweg 45 wordt getransformeerd...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 330.000,- tot € 875.000,- Gebruiksoppervlakte 98 m² t/m 213 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 23-12-2019 Aantal kavels 15 Vrij 15 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Appartement
Lees meer

Omschrijving

Wil jij ook dit uitzicht vanuit Waterfront?!
Een fantastische view over binnenstad, water en groen.

Modern wonen in een gelijkvloers appartement op centrale locatie in Gorinchem!


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen om extra documentatie op te vragen.

Het voormalig kantoorgebouw aan de Stationsweg 45 wordt getransformeerd naar 14 appartementen en een penthouse. Het kantoorgebouw uit begin 2000 is een markant rood bakstenen gebouw van 5 bouwlagen. Door de dragende gevels heeft het gebouw een vrij indeelbare plattegrond en is dus prima geschikt voor transformatie naar appartementen. De entree op de begane grond, de lift, het trappenhuis en de kleinschalige kantoorruimte blijven gehandhaafd. De voorzijde van het gebouw verandert ingrijpend; alle appartementen krijgen hier een riant balkon op de zonkant met zicht op het Merwedekanaal, de jachthaven en de wallen rondom de binnenstad van Gorinchem.

Op locatie worden 3 type appartementen gerealiseerd voorzien van twee tot drie slaapkamers en een royaal zonnig balkon aan de voorzijde. De balkons zijn op het zuidoosten georiënteerd. Het betreffen zeer ruime appartementen met veel lichtinval!

Er zullen 3 verschillende types worden gecreëerd:

- Op de eerste en tweede verdieping beschikken de appartementen over circa 100 m2 woonoppervlakte met een verkoopprijs vanaf € 330.0000,- VON.
- Op de derde en vierde verdieping zijn 6 appartementen gelegen met een woonoppervlakte van circa 135 m2 met een verkoopprijs vanaf € 500.0000,- VON.
- Het penthouse gelegen op de vijfde verdieping beschikt over een woonoppervlakte van 213 m2 met een verkoopprijs vanaf € 875.0000,- VON.

Kenmerken appartementen: 
- De appartementen beschikken over twee of meer slaapkamers.
- Alle appartementen zijn voorzien van een ruim balkon.
- Inclusief externe berging.
- Inclusief eigen parkeerplaats. Mogelijkheid om extra parkeerplaats bij te kopen. 
- De appartementen worden gasloos gerealiseerd. 
- Door de vrijdragende vloeren zijn vrijwel alle indelingsvarianten mogelijk. De ontwikkelaar geeft u daarom inspraak in de uiteindelijke indeling van het appartement.

Locatie: 
In het voormalige kantorenpand aan de Stationsweg 45 te Gorinchem worden de ruime appartementen gerealiseerd. De locatie is gelegen op de hoek van de Concordiaweg en de Stationsweg. Het Merwedekanaal is de verbinding tussen de Lek en de Waal. De appartementen hebben uitzicht over de jachthaven. Nabij het complex zijn het station, binnenstad en winkelcentrum op loopafstand gelegen. Gorinchem is zeer centraal gelegen in het land. Vanaf knooppunt Gorinchem kunt u snel alle kanten op via de A 27, A 15 en de A 2. Grote steden als Breda, Utrecht en Rotterdam zijn bereikbaar binnen 30 autominuten. Overige faciliteiten van scholen en sportgelegenheden zijn ruimschoots aanwezig.

MEER INFORMATIE ZIE DE PROJECTWEBSITE: 

www.move2waterfront.nl
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 330.000,- - € 875.000,- Indeling Gebruiksoppervlakte 98 m² t/m 213 m² Inhoud 0 m³ Start Verkoop 23-12-2019 Aantal kavels 15 Vrij 15 Aantal Bouwtypes 3 Woningtypen Appartement

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.