1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Mark Bikker
Meer informatie?
0
1
2
3
4
5
2967 GA LANGERAK

Lekdijk

verkocht
Verkocht
Wave Wave

Twee riante bouwkavels aan de Lekdijk!

Lees meer
  • Overzicht
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Media
  • Plattegronden

Omschrijving

Riante bouwkavel aan de Lekdijk!

Fantastisch & royaal wonen aan de Lekdijk op een zeer ruim perceel van circa 1.051 m²! Wil jij zelf je droomhuis bouwen? Het kan in Langerak met uitzicht over de Lek. Op de vrije kavel bouw je jouw ideale huis. Naar jouw inzicht. Volgens jouw planning. Zoals jij het het liefste doet. Je bepaalt zelf met welke aannemer je jouw bouwavontuur aan wilt gaan en wie je daar verder nog bij wilt betrekken. Een betere garantie dat het voor 100% jóuw huis wordt, bestaat niet! Langerak is gunstig en centraal in 't...
Lees meer

Omschrijving

Riante bouwkavel aan de Lekdijk!

Fantastisch & royaal wonen aan de Lekdijk op een zeer ruim perceel van circa 1.051 m²! Wil jij zelf je droomhuis bouwen? Het kan in Langerak met uitzicht over de Lek. Op de vrije kavel bouw je jouw ideale huis. Naar jouw inzicht. Volgens jouw planning. Zoals jij het het liefste doet. Je bepaalt zelf met welke aannemer je jouw bouwavontuur aan wilt gaan en wie je daar verder nog bij wilt betrekken. Een betere garantie dat het voor 100% jóuw huis wordt, bestaat niet! Langerak is gunstig en centraal in 't land gesitueerd nabij diverse uitvalswegen en heeft ruim 2.000 inwoners.

Het plangebied is gelegen in het cultuurhistorisch waardevolle slagenlandschap langs de Lekdijk te Langerak, nabij het historisch vestingstadje Nieuwpoort. Doordat de Lekdijk ter hoogte van het plangebied het slagenlandschap schuin doorkruist wordt het plangebied niet alleen aan de zuidzijde, maar ook aan de oostzijde begrensd door het open slagenlandschap. De doorsnijding door de Lekdijk biedt een bijzondere ervaring aan de beleving van het slagenlandschap.

Jouw kavel
Het betreft de middelste kavel. Natuurlijk zijn er regels voor de bouw. Ze staan op het kavelpaspoort dat bij jouw kavel hoort. Voor het kavelpaspoort kunt u contact opnemen met ons kantoor. Hierop staat alle belangrijke informatie die specifiek over jouwkavel gaat. Zo weet je precies waar je aan toe bent. En kun je je droom meteen heel concreet maken. Niets is leuker dan dat. Er zijn richtlijnen opgesteld, maar die laten gelukkig alle ruimte voor veel eigen inbreng en creativiteit.

Op een bouwkavel mag één vrijstaande woning worden gerealiseerd inclusief aan-, uit- en bijgebouwen en overkappingen. In een woning kan één werk- of praktijkruimte worden gerealiseerd ten behoeve van kleinschalige beroepen- en bedrijven-aan-huis (geen detailhandel of horeca). Deze ruimte mag maximaal 60 m2 bedragen. Bij de woning kan een paardenbak worden gerealiseerd.

Overdracht

Status
verkocht
Aanvaarding
in overleg

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
1.051 m²
Inhoud
0 m³

Indeling

Buitenruimte

Ligging
landelijk gelegen

Bouw

Soort woning
onbekend
Soort onbekend
Bouwvorm
niet van toepassing
Huidige bestemming
bouwgrond

Energie

Document(en)

Plattegrond PDF


Plattegrond(en)

golfbeweging1
golfbeweging2

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om door te pakken!

Maak een afspraak en plan een bezichtiging.

0345-632100 info@vanekerenkuiper.nl
Doorpakken!
Venster sluiten
Lekdijk , afbeelding 0
Lekdijk , afbeelding 1
Lekdijk , afbeelding 2
Lekdijk , afbeelding 3
Lekdijk , afbeelding 4
Lekdijk , afbeelding 5