1062

klanten beoordelen ons met een

9,3

!
Mail ons
0
Meer informatie?
Venster sluiten ×
Meer informatie?
Bel ons: 0183 67 29 92
Email ons: info@vanekerenkuiper.nl
WhatsApp ons: 06 8369 9484
Mijn favorieten
Je hebt geen favorieten.
Meer informatie?
0
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
4142 LC LEERDAM

Kavel 8 aan de ecologische zone, bouwnummer 0

verkocht
Verkocht
Wave Wave
  • Overzicht
  • Omschrijving
  • Kenmerken
  • Media
  • Plattegronden

Omschrijving

De weerspiegeling van je woondroom
Broekgraaf is een ruime, kinderrijke, bloeiende, duurzame wijk. Direct gelegen aan de natuur van het Groene Hart ten westen van Leerdam, biedt het de gelegenheid op avontuur te gaan, te ontdekken, plezier te maken én er je eigen droomhuis te bouwen. Je bent op de kavels zo vrij als een vogel. Wil je rietgedekt en nostalgisch, of juist liever modern wonen? Gaat je hart uit naar een grote gezinswoning of woon je liever wat meer compact? Bijna alles is mogelijk bij het bouwen van jouw droomwoning.

Onze jonge wijk Broekgraaf begint...
Lees meer

Omschrijving

De weerspiegeling van je woondroom
Broekgraaf is een ruime, kinderrijke, bloeiende, duurzame wijk. Direct gelegen aan de natuur van het Groene Hart ten westen van Leerdam, biedt het de gelegenheid op avontuur te gaan, te ontdekken, plezier te maken én er je eigen droomhuis te bouwen. Je bent op de kavels zo vrij als een vogel. Wil je rietgedekt en nostalgisch, of juist liever modern wonen? Gaat je hart uit naar een grote gezinswoning of woon je liever wat meer compact? Bijna alles is mogelijk bij het bouwen van jouw droomwoning.

Onze jonge wijk Broekgraaf begint zich steeds meer af te tekenen in de landelijke omgeving. Het eerste deel van de ruim 1.000 toekomstige woningen rondom de Broekgraaf, het water waaraan de wijk haar naam dankt, is inmiddels bewoond. De omgeving kenmerkt zich door veel groen en water. En in de ecologische zone die aan de wijk grenst, beleef je de natuur letterlijk in je eigen achtertuin! Ondertussen bevinden de voorzieningen van onze Glasstad zich op een steenworp afstand.

De grotere steden als Utrecht, Rotterdam en Den Bosch bereik je in nog geen 30 autominuten. De kavels in dit plandeel liggen allemaal aan of vlakbij het water en hebben zelfs een eigen steiger.

Wil jij jouw droomhuis zelf bouwen?
Dan is het een geweldige uitdaging om actief betrokken te zijn bij het gehele proces en te zien hoe al jouw woonwensen samenkomen in het ontwerp van de architect. Maar natuurlijk kun je ook een aannemer in de arm nemen die je kan begeleiden bij alle stappen in het proces. Zo sta je niet alleen, maar bouw je wel de woning die helemaal past bij jouw ideeën. De eerste vrije kavels in Broekgraaf hebben een prachtig gevarieerd resultaat opgeleverd. Neem gerust eens een kijkje in de wijk om inspiratie op te doen. Zien jullie die prachtige vrijstaande woning al voor je? Buiten leven is hier toegankelijk voor iedereen, want Broekgraaf weerspiegelt je woondroom!

Dit moet je weten over bouwen in Broekgraaf
• de maximale hoogte van de woning is 12 meter en de kapvorm is vrij;
• de woning moet binnen het bouwvlak worden gebouwd, waarbij de voortuin minimaal 4 meter diep moet zijn;
• je hebt een bouwplicht;
• je zorgt zelf voor de noodzakelijke vergunningen;
• je bouwplan moet voldoen aan de eisen van het vigerende bestemmingsplan;
• bij de verdere uitwerking van een bouwplan stelt de gemeente Vijfheerenlanden de inschakeling van een in het Architectenregister ingeschreven architect verplicht. De architect wordt gevraagd om in het kwaliteitsteam zijn ontwerp persoonlijk toe te lichten. De opdrachtgevers is hier uiteraard van harte welkom;
• voordat je de definitieve omgevingsvergunning aanvraagt, leg je jouw plan eerst voor aan het kwaliteitsteam Broekgraaf (waarin ook de stedenbouwkundige namens de gemeente zitting heeft) en vervolgens aan de welstandscommissie;
• het definitieve kavelpaspoort maakt onderdeel uit van de verkoopovereenkomst
• je verwerkt de vier glazen bouwstenen die je door de gemeente aangeboden worden in je ontwerp;
• je legt twee parkeerplaatsen op eigen terrein aan en bent verantwoordelijk voor het plaatsen van de erfafscheiding;
• indien het een kavel aan het water betreft, moet je rekening houden met de eisen en regels van het Waterschap. De gemeente onderhoudt de watergang, jij de beschoeiing en het talud. De oevers worden door de gemeente aangelegd;
• de woningen worden all-electric.

Inschrijven voor een kavel
Interesse in een (of meerdere!) kavel(s)? Schrijf je dan in. Het inschrijfformulier ligt voor je klaar bij de verkopende makelaars. Het is belangrijk dat je het ingevulde formulier persoonlijk en snel afgeeft bij een van de twee makelaars. Bij meerdere inschrijvingen voor dezelfde kavel zal er geloot worden. In dat geval zal de loting op maandag 1 april 2019 gedaan worden door notaris Wolthuis op het stadskantoor aan het Dr. Reilinghplein. Na loting krijgt u schriftelijk bericht van de makelaars over de uitslag.

Je betaalt na toewijzing een optiebedrag van € 150,-, waarvoor je van de Gemeente Vijfheerenlanden een factuur ontvangt. Indien jouw optie onverhoopt wordt ingetrokken, wordt dit bedrag niet geretourneerd. Inschrijven kan vanaf 15 maart 2019 09:00 uur tot 1 april 2019 12:00 uur. Daarna geldt: "wie het eerst komt, die het eerst maalt". De uitslag wordt schriftelijk gecommuniceerd. De makelaar informeert je over het vervolgproces.

Overdracht

Status
verkocht

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
451 m²
Inhoud
0 m³

Indeling

Aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
5

Buitenruimte

Ligging
aan rustige weg, in woonwijk

Bouw

Soort woning
woonhuis
Soort woonhuis
villa
Type woonhuis
vrijstaande woning
Bouwvorm
niet_van_toepassing
Onderhoud binnen
uitstekend
Onderhoud buiten
uitstekend

Energie

Document(en)Plattegrond(en)

golfbeweging1
golfbeweging2

Enthousiast geworden? Dan is het tijd om door te pakken!

Maak een afspraak en plan een bezichtiging.

0345-632100 info@vanekerenkuiper.nl
Doorpakken!
Venster sluiten
Kavel 8 aan de ecologische zone, bouwnummer 0 , afbeelding 0
Kavel 8 aan de ecologische zone, bouwnummer 0 , afbeelding 1
Kavel 8 aan de ecologische zone, bouwnummer 0 , afbeelding 2
Kavel 8 aan de ecologische zone, bouwnummer 0 , afbeelding 3
Kavel 8 aan de ecologische zone, bouwnummer 0 , afbeelding 4
Kavel 8 aan de ecologische zone, bouwnummer 0 , afbeelding 5
Kavel 8 aan de ecologische zone, bouwnummer 0 , afbeelding 6
Kavel 8 aan de ecologische zone, bouwnummer 0 , afbeelding 7
Kavel 8 aan de ecologische zone, bouwnummer 0 , afbeelding 8
Kavel 8 aan de ecologische zone, bouwnummer 0 , afbeelding 9
Kavel 8 aan de ecologische zone, bouwnummer 0 , afbeelding 10