Mijn favorieten

BuitenstateUw Buitenstate verdient het om Bijzonder te zijn.

Onze Buitenstate-Makelaar is gespecialiseerd in ‘Buiten Wonen’. Uw woonboerderij, villa, monument, landhuis of andere bijzondere woning verdient speciale aandacht, zowel met betrekking tot de woning als de omgeving. Dat geldt zowel voor de verkoop als voor de zoektocht naar uw prachtige Buitenstate. 


Uw Buitenstate onderscheidt zich onder andere door zijn vrije ligging op een ruim perceel met een beleving van rust en ruimte, maar ook door een bijzondere uitstraling of monumentaal karakter.


Onze Buitenstate-Makelaar Mark Bikker heeft jarenlange ervaring in het ‘Buiten Wonen’ en is bekend met het wel en wee in de Alblasserwaard en de Vijfheerenlanden. Geboren en getogen in het buitengebied tussen Noordeloos en Meerkerk en sinds ongeveer 20 jaar woonachtig in een monumentale boerderij aan de Giessen te Noordeloos. De bekenheid met de streek gecombineerd met de interesse voor de bouwkundige achtergrond van een Buitenstate, maken dat Mark met passie zijn vak uitoefent om een juiste koper voor uw Buitenstate te vinden of een koper te begeleiden in de zoektocht naar zijn ideale Buitenstate.


Naast de diverse bouwkundige cursussen die Mark de al eerder gevolgd heeft, heeft hij zit de afgelopen jaren verder gespecialiseerd in monumentale objecten door een opleiding Restaurietechniek van monumentale panden te volgen. Daarnaast heeft Mark de nodige aandacht voor de regelgeving en randvoorwaarden waar je tegenaan kan lopen bij het ‘Buiten Wonen’ of bij monumentale objecten. 


Samen met ruim 20 gespecialiseerd Buitenstate-collega’s, verdeeld over het hele land, zoeken we graag mee naar de juiste koper  of Buitenstate. Al deze bijzondere woning zijn in één oogopslag te zien op www.buitenstate.nl.